Pagini

13 iunie 2010

Medici nutritionisti in Cluj

CENTRE DE NUTRITIE
CENTRE DE DIABET IN CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI:

MEDICI NUTRITIONISTI IN CLUJ-NAPOCA = MEDICI SPECIALISTI DIABET ZAHARAT, NUTRITIE SI BOLI METABOLICE (actualizat: octombrie 2012)*: 
  • Dr. Adrian Copcea: Centrul Medical Asteco>>> detalii cabinet
  • Dr. Ilinca Copcea: Centrul de Diabet Cluj
  • Conf. Dr. Ioan-Andrei Veresiu: Centrul de Diabet Cluj
  • Conf. Dr. Gabriela Roman: Centrul de Diabet Cluj
  • Prof. Dr. Nicolae Hancu
  • Dr. Cornelia Bala: Centrul de Diabet Cluj
  • Dr. Anca Cerghizan: Centrul de Diabet Cluj
  • Dr. Cristina Nita
  • Dr. Livia Duma: Centrul de Diabet Cluj
  • Dr. Silvia Iancu: Centrul de Diabet Cluj
  • Dr. Mirela Florea: Centrul de Diabet Cluj
  • Dr. Adriana Fodor: Centrul de Diabet Cluj
  • Dr. Georgeta Inceu: Centrul de Diabet Cluj
  • Dr. Anca Craciun
  • Dr. Madalina Indrie
  • Dr. Ioana Streulea
  • Dr. Lacramioara Moldovan
  • Dr. Mihaela Gribovschi
  • Dr. Ancuta Marian
 *Aceasta lista nu cuprinde decat MEDICI SPECIALISTI CU TITULATURA DE MEDIC NUTRITIONIST.

17 comentarii:

  1. Un raspuns scurt la o intrebare pe care am primit-o astazi la cabinet: in niciun mall din Romania nu consulta niciun medic specialist nutritionist (intrebarea s-a referit strict la mallul Polus din Cluj). Si conex, asumarea termenului de nutritionist sau nutritionista in Romania nu este reglementat legal, astfel incat oricine se poate intitula 'nutritionist'. Oficial, termenul se aplica medicilor cu specializarea 'DIABET, NUTRITIE SI BOLI METABOLICE;, si, din 2011, primei generatii de DIETETICIENI, aflata in prezent in ultimul an de pregatire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cauza boli este aciditatea .Dar natura ei este:Toxicitatea de la bacteri,ciuperci,paraziti,etc.Acidoza cind corpul produce grasimi in exces ca protectie.Genetic.Eu propun un concept de sanatate in cara se schimba apa din corp se deparaziteaza si detoxifica corpul si dupa aceia se face tratament.Orce mananca pacientul mananca mai intai paraziti si pentru a creste imunitatea avem nevoie de apa calitativa ,cantitativa conform greutati care limpezeste sangele fluidizeaza linfa si creste imunitatea. Daca sunte-ti deacord astept un sms la tel 0727872357 sa programam o discutie.Multumesc pentru timpul acordat.

      Ștergere
    2. Dupa 2 randuri de analize la Medicala III,si o consultatie la particular mi s-a spus ca sa distrus flora intestinala,intestin iritabil.Am luat o luna probiotic Bio Sun,redigest,espumisan si un fel de regim fara nici un efect.Ce sa mai fac?Alina Olosutean





      Ștergere
  2. buna seara.ma numesc CECILIA CRISAN si sunt din cluj napoca.am 64kg si 162cm.vreau sa slabesc macar 5kg'va rog sa ma ajutati cumva.am pus pe mine 4kg in ultimile 2 luni pt ca eram insracinata.as vrea sa raman din nou insarcinata dar nu cu kg acestea,va rog din suflet daca ma puteti primi pt o consultatie.va multumesc anticipat'di pacate sarcina am pierdut-o.n buna

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarut mana, sigur ca va pot primi. Programarile se fac la receptia clinicii: 0364.26.00.34 (centrul medical Asteco, strada Constantin Brancusi nr 105).

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună, înainte de a suna pt programare, aş dori să ştiu dacă prima consultaţie pe baza căreia se va stabili o dietă, presupune şi nişte analize (ceea ce ar fi şi normal dealtfel). În cazul meu, mă confrunt cu anemie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anemia este rezultatul viitoarelor dezechilibre in corp dar este provocata de musafiri patogeni care acum sunt in sangele tau si mananca ce tu trebuie sa mananci la nivel celular. Consiliere tel 0727872357 Nutritionist.

      Ștergere
  5. Bună seara.Aş dori să vă întreb dacă există dietă pentru îngrăşare.Am 165 cm,şi doar 50 kg.Vă rog să-mi răspundeţi la această întrebare înainte de a mă programa.Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ,exista numai ca trebuie sa stiu mai multe despre tine. Cotact 0727872357

      Ștergere
  6. buna ziua, as vrea sa stiu daca pot slabi daca alaptez, deoarece am luat pe perioada sarcinii aproximativ 45 kg, acum 9 luni cand am nascut am dat jos 18 kg insa de atunci si pana acum le-am pus inapoi. am incercat o dieta disociata dar nu am reusit sa o tin decat cateva zile. am scos painea, grasimile, dulciurile din alimentatie insa niciun rezultat pentru ca tot ma ingras. am fost la un medic endocrinolog si dupa ce mi-am facut un set de analize pt glanda tiroida mi-a recomandat euthyrox 25 cate o jumate de pastila dimineata pe stomacul gol, tratamentul fiind momentan pe 2 luni pana o sa merg din nou la control. nici medicul endocrinolog nu mi-a recomandat momentan alte medicamente sau un regim de slabit. vreau sa va intreb daca imi puteti recomanda ceva pentru slabit, mentionez ca alaptez de 9 luni si am 116 kg, 1.78 m si 26 de ani. va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua. Fratele meu are boala Crohn, si voiam sa va intreb daca ati putea crea pentru el un regim alimentar adecvat bolii sale. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boala nu se vindeca, numai ca fratele tau trebuie sa faca schimbari ca sa scape de afectiunea lui . Consiliere tel 0727872357 Nutritionist.

      Ștergere
  8. Buna ziua.Ma numesc Ana V. in varsta de 50 de ani am fost la D-vstra in 2011 la sfarsitul lunii nov. Avand o deplasare de 2 cm la coloana mi-a fost recomandata o cura de slabire avand atunci 128 kg in urma consultului mi-ati recomandat un regim stabilit la 1200 cal in decembrie am slabit 10 kg, in ian 3 kg, in febr.3 kg deci un total de 16 kg mam bucurat enorm dar aici mam oprit trebuia sa vin din nou la dvs dar nu am mai reusit, pana acum am pus inapoi 4 kg am incercat sa reiau regimul prescris de dvs dar nu stiu care este cauza dar nu ma mai pot tine de treaba nu mai pot manca alimentele care mau ajutat sa slabesc, rugamintea mea este daca ma puteti ajuta cu vreun sfat care sa ma ajute sa reiau regimul pana o sa pot veni iar la dvs sper ca sa fie cat mai curand. Multemesc, cu respect Ana V.

    RăspundețiȘtergere
  9. ACTUALIZARE: forumul continua pe NutritionistCluj.Ro, unde se raspunde la comentarii / intrebari /sugestii. www.nutritionistcluj.ro

    RăspundețiȘtergere
  10. Cauza boli este aciditatea .Dar natura ei este:Toxicitatea de la bacteri,ciuperci,paraziti,etc.Acidoza cind corpul produce grasimi in exces ca protectie.Genetic.Eu propun un concept de sanatate in cara se schimba apa din corp se deparaziteaza si detoxifica corpul si dupa aceia se face tratament.Orce mananca pacientul mananca mai intai paraziti si pentru a creste imunitatea avem nevoie de apa calitativa ,cantitativa conform greutati care limpezeste sangele fluidizeaza linfa si creste imunitatea. Daca sunte-ti deacord astept un sms la tel 0727872357 sa programam o discutie.Multumesc pentru timpul acordat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua,ma numesc Larisa P.,am 24ani.Am luat acum 2ani Regenon retard si am slabit 7kg.Acum iau Regenon 25mg/2zi si nu am slabit un kg,ba chiar m-am ingrasat 2kg.Daca Regenon retard are 60mg, ar trebui sa iau 4pastile regenon 25mg ca sa echivaleze?

    RăspundețiȘtergere
  12. Puteti sa recomandati o dieta pentru un barbat de 60 de ani cu cancer la laringe?
    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere